Recovery managementWanneer u zich zorgen maakt over de continuïteit en vitaliteit van uw bedrijf, kan het lastig zijn om zelf het tij te keren. Hoe staat het er nu echt voor? Welke mogelijkheden heeft u nog? Kosten reduceren? Omzet verhogen? Investeren of desinvesteren? Moeten we ingrijpen? Wat is wijsheid?….. U weet niet goed waar u moet beginnen.

Bo-Vi RecoveryManagement weet wel waar we kunnen beginnen. Door onze gedegen financiële achtergrond zijn we in staat om de pijnpunten op te sporen en een heldere analyse uit te voeren. U krijgt snel een reëel inzicht in de omzet, het kostenpatroon, het marge- en liquiditeitsverloop. Kortom, inzicht de financiële conditie van uw onderneming.

De problemen die op korte termijn negatief lijken, zijn vaak op de lange termijn van levensbelang. Bo-Vi Recovery Management stelt hiervoor een helder actieplan op, compleet met duidelijke tussendoelstellingen. Maar we kunnen meer…….

We voeren dit plan ook voor u uit en kunnen namens u optreden. Vaak werkt het nu eenmaal beter voor alle partijen wanneer lastige, maar noodzakelijke maatregelen door een objectieve buitenstaander kunnen worden doorgevoerd en toegelicht. Laat de moeilijke taken gerust aan ons over. Wij onderhandelen met financiers en andere relevante partijen.

Een goede conditie is cruciaal voor ieder bedrijf. Alleen zo kan het groeien en een goede bron van inkomsten blijven voor u en uw medewerkers. Aarzel dus niet te lang maar neem contact op met Bo-Vi RecoveryManagement. Het hoeft hiervoor niet altijd “vijf voor twaalf” te zijn. Hoe eerder er wordt ingegrepen, des te meer opties er vaak nog open staan. Wij helpen u hierbij graag verder.

Bij deze vorm van dienstverlening zijn wij bereid om een resultaatverplichting aan te gaan zodat de kosten beheersbaar blijven.